• 1

De warmste week

Met onze school steunen wij graag goede doelen, dit doen we elk jaar voor Kikwit. Later dit jaar doen we dit zeker opnieuw.

We zouden dit jaar heel graag nog een ander goed doel steunen met onze school, dit in het thema van ‘De Warmste Week’, namelijk de Mucovereniging.
Dit goed doel ligt ons nauw aan het hart omdat we 2 oud-leerlingen hebben, Maité en Davy, die te maken hebben met deze ziekte. Dit zijn de kinderen van Valérie, die bij ons middagtoezicht doet in Westkerke en poetst in beide afdelingen.
Wat is mucoviscidose? Als je muco hebt, belemmert taai slijm de ademhaling en spijsvertering. De meest voorkomende symptomen zijn chronische luchtweginfecties, longontstekingen, slijm dat moeilijk opgehoest wordt, buikpijn en andere spijsverteringsproblemen.
De Mucovereniging is een vereniging van en voor mensen met mucoviscidose en hun families. Samen met de families, mucocentra en zorgverstrekkers zetten zij zich in voor een beter, langer en gelukkiger leven voor alle mucopatiënten.

Graag willen we geld inzamelen voor dit prachtig goed doel, die steeds klaarstaat voor mensen die te maken hebben met de ziekte mucoviscidose.
Dit doen we door hele mooie producten van hen te verkopen, namelijk knuffelaapjes, sleutelhangers van aapjes en mooie wenskaarten.

De actie en verkoop loopt van woensdag 14 november tot en met vrijdag 14 december 2018. Wil je het goede doel steunen, vul dan onderstaand formulier in en geef dit, samen met de centjes af aan juf/meester en wij bezorgen je de producten!
Ben je benieuwd hoe de producten eruit zien? Neem dan gerust een kijkje in de bureau van Roksem/Westkerke.

In naam van alle muco-patiënten alvast van harte dank!

Met vriendelijke groeten,

Het Tandemteam


Naam leerling: ……………………………………………………………………………………………….. Klas: …………………….

Wenst de actie van de Mucovereniging te steunen en wilt graag volgende aankopen:

o   Grote aap € 9 (Blauw – groen – grijs) Schrap wat niet past aub. Aantal: ……………..

o   Kleine aap € 7 (Blauw – groen - grijs) Schrap wat niet past aub. Aantal: ……………..

o   Sleutelhanger aap € 4 (Blauw – groen – grijs)  Schrap wat niet past aub. Aantal: …………..

o   Set van 6 wenskaarten € 8. Aantal sets: …………


Komende activiteiten

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.